Sony Xperia Z5 Dual - Lidhja e pajisjes suaj me një kontrollues pa tel DUALSHOCK™‎ 4

background image

Lidhja e pajisjes suaj me një kontrollues pa tel DUALSHOCK™ 4

Duke përdorur një kontrollues pa tel DUALSHOCK™ 4, mund të luani lojërat e ruajtura në

pajisjen tuaj Xperia ose konsolën e lojës me tiparin Luajtja në distancë.

Për të lidhur një kontrollues pa tel DUALSHOCK™4 me pajisjen tuaj

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë te

Cilësimet > Lidhja e pajisjes > DUALSHOCK™4.

3

Trokitni lehtë

Çifto kontrolluesin dhe më pas ndiqni udhëzimet në ekran për të

përfunduar lidhjen.