Sony Xperia Z5 Dual - Gmail™‎

background image

Gmail™

Nëse keni një llogari të Google™, mund të përdorni aplikacionin Gmail™ për të lexuar

dhe për të shkruar mesazhe të postës elektronike.

1

Shihni një listë të të gjitha dosjeve dhe llogarive të Gmail

2

Kërkoni për mesazhe të postës elektronike

3

Lista e mesazheve të postës elektronike

4

Shkruaj një mesazh të postës elektronike

Për të mësuar më shumë për Gmail™

Kur aplikacioni Gmail është i hapur, trokitni lehtë dhe më pas gjeni dhe trokitni

lehtë

Ndihma dhe reagimi.

100

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.